Vés enrere

go-Medina Mallen, M. Carmen

Dra. M.Carmen Medina Mallen
Dra. M. Carmen Medina Mallen
Adjunta

Metgessa Consultora 1 del servei de Ginecologia i Obstetrícia

Àrea d’expertesa: Medicina Matern-Fetal

Activitat assistencial principal: Co-responsable  Unitat de Diabetes i Gestació.

Altres activitats: atenció continuada d’Urgències  i Sala de Parts, programa d’atenció a l’embaràs, al part i puerperi,  realització de versions externes i atenció al part de natges.

Docència, recerca i innovació:

 1. Professora associada mèdica de la Universitat Autònoma de Barcelona.  Membre de la Junta tècnica de la Unitat Docent Sant Pau. Vocal de Docència en el Consell Directiu del Cos Facultatiu de l’HSPSC.  Membre oficial del Grupo de Innovación Educativa Magistrales Anónimos de la Universidad de Alcalá.
 2. Doctoranda  a la UAB. Tesi doctoral: “El Blended-learning como metodología de aprendizaje en la asignatura de Obstetricia de 4º curso del grado de Medicina”
 3. Grup de Recerca “Medicina Perinatal i de la Dona” de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Investigadora principal: Dra: Elisa Llurba
 4. Investigadora col·laboradora:
  1. Projecte PI16/00375, finançat per el Fondo de Investigación Sanitaria,  amb el títol “Incorporación del ratio sFlt1/PIGF en el diagnóstico y la clasificación de preeclampsia: ensayo clínico randomizado (Estudio EuroPE)”. Investigador principal: Dra Elisa Llurba Olivé.
  2. Projecte Frontier, Barcelona Life Study Cohort (BISC).  
  3. “Características morfométricas de la placenta para predecir el riesgo de preeclampsia y de retraso de crecimiento intrauterino en la gestación única” [IIBSP-PLA-2016-31] Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau.
  4. “Evaluación de la función cardíaca fetal con el método acmq-strain fetal: curvas de normalidad y comparación en fetos con factores de riesgo de disfunción cardíaca”  (IIBSP-CMQ-2017-99) Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau.
  5. “Evaluation of physiological breech birth training” Código del ensayo: EC/17/109/4835(OBS) Centre for Maternal and Child Health Reserch. Division of midwifery and radiography, school of health sciences, city, University of London
 5. Membre de les Societats Científiques:
  1. Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia (SEGO)
 6. Autora de 9 articles científics i 3 capítols de llibre.