Vés enrere

go-Garrido Gimenez, Carmen

Dra. Carmen Garrido Gimenez
Dra. Carmen Garrido Giménez
Coordinadora Procés Obstètric

Metgessa Adjunt del servei de Ginecologia i Obstetrícia

Àrea d’expertesa: Alt Risc Obstètric i Medicina Matern-Fetal

Activitat assistencial principal: Responsable de Sala de Parts i Urgències Gineco-Obstètriques

Altres activitats: atenció continuada d’Urgències  i Sala de Parts, programa d’atenció al part i puerperi, Unitat de cures obstètriques semi-intensives, realització de versions externes i atenció al part de natges.

Docència, recerca i innovació:

  1. Professora associada clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona
  2. Doctoranda  a la UAB. Tesi doctoral: Factores angiogénicos y riesgo cardiovascular a largo plazo de las pacientes con insuficiencia placentaria durante la gestación: abordaje clínico y experimental” finançat per el Fondo de Investigación Sanitaria (PI16/01997).
  3. Grup de Recerca “Medicina Perinatal i de la Dona” de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Investigadora principal: Dra: Elisa Llurba
  4. Investigadora col·laboradora:
    1. Projecte PI16/00375, finançat per el Fondo de Investigación Sanitaria,  amb el títol “Incorporación del ratio sFlt1/PIGF en el diagnóstico y la clasificación de preeclampsia: ensayo clínico randomizado (Estudio EuroPE)”. Investigador principal: Dra Elisa Llurba Olivé.
    2. Projecte Frontier, Barcelona Life Study Cohort (BISC).  
    3. “Características morfométricas de la placenta para predecir el riesgo de preeclampsia y de retraso de crecimiento intrauterino en la gestación única” [IIBSP-PLA-2016-31] Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau.

   e.   Membre de les Societats Científiques: Acadèmia de Ciències Mèdiques de la Salut de Catalunya i Balears. Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia (SCOG) Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia (SEGO)

   f.    Autora de 4 articles científics i 2 capítols de llibre.