Back

Acte de cloenda de la X Promocio de Graduats i Graduades en Infermeria de lEUISant Pau

Events
21/06/2022
Acte de cloenda de la X Promoció de Graduats i Graduades en Infermeria de l’EUI-Sant Pau

Ahir, dilluns 20 de juny, va tenir lloc l’acte de cloenda de la X Promoció de Graduats i Graduades en Infermeria de l’EUI-Sant Pau al Recinte Modernista de Sant Pau. Una celebració de comiat als estudiants de l’Escola d’Infermeria de Sant Pau que s’han graduat enguany.

L’acte va començar amb la benvinguda del Dr. Adrià Comella,  president del Patronat de l’EUI i director Gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Tot seguit van fer parlaments Eugènia Masip, directora Infermera de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i Aina Domènech Barenys i Lucia Bujanda Tello, representants dels estudiants. La Dra. Mercè Abades, directora de l’EUI-Sant Pau va fer un repàs dels anys viscuts a l’Escola i els hi va desitjar molta sort en aquesta nova etapa que ara comencen.

Durant la celebració es van lliurar els diplomes als graduats d’enguany i es va concedir el premi extraordinari al Millor Expedient Acadèmic a Judith Gracia Orán (promoció 2016-2020). Li va fer entrega del guardó la Dra. Anabel Galán-Mañas, vicerectora d‘Alumnat i d’Ocupabilitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, qui va cloure també l’acte de comiat.


Web Content Display Web Content Display

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat