Back

Pi i Molist es mou per la Salut Mental

Events
08/10/2021
Pi i Molist es mou per la Salut Mental

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2021, la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist organitza, el 08 d’octubre, una caminada als dos Turons més alts de Nou Barris, el Turó de Roquetes i el Turó Segarra amb el lema “... ens movem per la Salut Mental”. I un taller artístic amb la creació d’una obra col·laborativa.

Dues trobades lúdiques i de sensibilització, en les quals enguany, per motius sanitaris relacionats amb la COVID, només participaran persones vinculades als diferents recursos de la Unitat (llar residència, llars amb suport, servei de rehabilitació comunitària i club social).

“Salut Mental en un món desigual”, “Salud Mental un derecho necesario. Mañana puedes ser tu”, són alguns dels lemes que representen la temàtica que aquest any marca la Federació Mundial per la Salut Mental (WFMH) en l’àmbit global, per denunciar les desigualtats que existeixen al voltant de la salut mental, un tema que cobra especial rellevància en el context de la pandèmia per la COVID-19.


Web Content Display Web Content Display

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat