Vés enrere

La Dra Montse Olive presidenta del grup dexperts dERN EuroNMD

Actualitat
25/01/2021
La Dra. Montse Olivé presidenta del grup d’experts d’ERN Euro-NMD

La Dra. Montse Olivé ha estat nomenada presidenta del grup d'experts en patologia neuromuscular de la  xarxa europea ERN (European Reference Network)   EURO-NMD (Neuromuscular Disorders), en substitució del Professor Bjarne Udd.

Com a presidenta del grup, la Dra. Olivé dirigirà les activitats destinades  al desenvolupament de  guies clíniques i procediments diagnòstics estandarditzats de biòpsies musculars per al projecte de la ERN Euro-NMD, així com a la difusió del coneixement de la patología muscular. Alhora, es converteix en membre de ple dret del comitè executiu a la ERN Euro-NMD.

La Dra. Olivé té una llarga trajectòria en l'estudi de les malalties musculars, tant des del vessant clínic com a patològic, i és una reconeguda experta internacional en patologia muscular. Ha publicat més de 100 articles en revistes indexades, és autora de dos capítols en el llibre Muscle Disease, Pathology and Genetics, de la Societat Internacional de Neuropatologia, i ha contribuït de manera rellevant a la identificació i descripció de noves malalties musculars.

La Dra. Olivé es va incorporar el passat 1 de setembre a la Unitat de Patologia Neuromuscular, dirigida per la Dra. Isabel Illa, com a responsable de l'àrea de malalties musculars.


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat