Vés enrere

La Fourth International Joint Meeting on Thoracic Surgery se celebrarà a Barcelona

Actualitat
20/11/2018
La Fourth International Joint Meeting on Thoracic Surgery se celebrarà a Barcelona

La Fourth International Joint Meeting on Thoracic Surgery es farà a Barcelona el proper novembre organitzada pel Servei Manconumat de Cirurgia Toràcica de l’Hospital de Sant Pau, Hospital del Mar i Mútua de Terrassa, i pel Servei de Cirurgia Toràcica del Clínic. Aquesta reunió tindrà dos objectius principals: proporcionar les millors i més recents proves sobre diversos temes al voltant d’aquesta especialitat, i revisar els detalls més rellevants dels procediments i les tècniques quirúrgiques actuals.

 

Consultar el programa 

Registrar-se 

La reunió conjunta 2018 consistirà en una barreja de breus presentacions orals i de vídeo que abastaran diferents àrees de la Cirurgia Toràcica i molts altres temes seleccionats estretament relacionats amb aquesta disciplina i amb l'Oncologia Toràcica, amb especial èmfasi en el diagnòstic, estadificació i tractament del càncer de pulmó.

El programa científic, una immersió completa en Cirurgia Toràcica i Oncologia, està dissenyat per satisfer les necessitats dels residents, així com especialistes joves i sèniors de Cirurgia Toràcica, Pneumologia i Oncologia.

El dia 29 de novembre a les 19.30 hi haurà una recepció oficial al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona presidida per la Comissionada de Salut, Gemma Tarafa.


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat