NOTÍCIES
 • Sessions informatives sobre l’atenció al part
  11/01/2019

  Sessions informatives sobre l’atenció al part

  El proper dimarts 15 de gener es reprenen a Sant Pau les sessions informatives sobre el part que organitza el Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb el Servei d’Anestesiologia. La cita és de 10 a 11.30 hores a les sales polivalents. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • El Dr. Porta escollit nou president de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia
  05/12/2018

  El Dr. Porta escollit nou president de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia

  El passat 8 de novembre, el Dr. Oriol Porta Roda, cap clínic de Ginecologia, del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau va ser escollit nou president de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia. El mandat té una durada de 3 anys.
 • 1.200 dones embarassades participaran a Barcelona a un dels majors estudis sobre contaminació atmosfèrica i gestació
  06/11/2018

  1.200 dones embarassades participaran a Barcelona a un dels majors estudis sobre contaminació atmosfèrica i gestació

  Avui, 6 de novembre, s’ha presentat el projecte BiSC (Barcelona Life Study Cohort), un dels estudis més complets realitzats fins la data per entendre com afecta la contaminació atmosfèrica a la salut dels bebès i al seu desenvolupament cerebral fins i tot des d’abans del naixement. BiSC es portarà a terme a la ciutat de Barcelona sota la coordinació de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), un centre impulsat per la Fundació Bancària ”la Caixa”, en col•laboració amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el centre BCNatal (Hospitals Sant Joan de Déu, Hospital Clínic i Universitat de Barcelona). El projecte BiSC avaluarà el paper de la placenta front als contaminants de l’aire i el desenvolupament del cervell de nens i nenes abans i després del part.
 • Programa Cuida’t: consells pràctics durant els tractaments
  04/10/2018

  Programa Cuida’t: consells pràctics durant els tractaments

  Segona xerrada del Programa Cuida’t. De la ma de ginecòlegs i amb el testimoni de dones que han estat mares després d’un tractament de fertilitat, She Oak en col•laboració amb l’Hospital de Sant Pau i la Fundació Puigvert ofereixen en aquesta segona xerrada “consells pràctics durant els tractaments”. La cita és el proper 17 d’octubre a les 19 hores a les sales polivalents de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Sessions informatives a Sant Pau sobre l’atenció al part
  09/03/2018

  Sessions informatives a Sant Pau sobre l’atenció al part

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb el Servei d'Anestesiologia, organitzen pel proper 20 de març, de 10 a 11.30 hores, una sessió informativa sobre el part. La trobada és oberta a tothom, lliure i gratuïta formalitzant inscripció i tindrà lloc a les sales polivalents de l’Hospital. Els Serveis han programat 8 sessions al llarg de l'any.
 • Assistència al part en presentació podàlica a l'Hospital de Sant Pau
  13/02/2018

  Assistència al part en presentació podàlica a l'Hospital de Sant Pau

  L' Hospital de Sant Pau ofereix totes les opcions amb base científica per oferir una atenció òptima a aquest tipus de parts. Els resultats, riscos i beneficis de cadascuna de les opcions estan condicionats per factors específics que depenen tant de la mare com del nadó. Cada cas és valorat de forma individualitzada, s'informa de les opcions més adecuades, s'escola a la mare i pare i es prnen decisions compartides.
 • Recomanacions de seguretat en pacients tractades amb ESMYA (R)
  13/02/2018

  Recomanacions de seguretat en pacients tractades amb ESMYA (R)

  Amb data 9 de febrer de 2018, l'Agència Europea del Medicament ha emès unes recomanacions de seguretat sobre l'ús d'Acetat d'Ulipristal (ESMYA) arràn de 4 casos de pacients que van sofrir danys hepàtics. Posteriorment, l'Agència Espanyola del Medicament tambè ha emès les mateixes recomanacions.
 • Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau
  16/01/2018

  Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de Sant Pau, en col.laborció amb el Servei de Anestesiologia, Reanimació i Teràpia del Dolor, han programat les sessions informatives de 2018 sobre l'assistència al part.
 • L'equip de ecografia del Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora en una publicació internacional sobre els tumors ovàrics d'orígen mucinós
  01/06/2017

  L'equip de ecografia del Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora en una publicació internacional sobre els tumors ovàrics d'orígen mucinós

  La Dra Rams, Dra Peró i Dr Parra, de la Secció d'Ecografía del Servei de Ginecología i Obstetrícia de l'Hospital de Sant Pau han col.laborat en la publicació titulada "Clinical and Ultrasound features of benign. borderline and malignant invasive mucinous ovarian tumours".
  El treball s'ha publicat en el numero 3 de 2017 de la prestigiosa revista "European Journal of Gynaecological Oncology".
  Els resultats de l'estudi permeten una millor interpretació de les característiques clíniques i ecogràfiques d'aquest tipus de tumors.
 • Jornada Nils i Jill Bergman a l'Hospital de Sant Pau
  24/05/2017

  Jornada Nils i Jill Bergman a l'Hospital de Sant Pau

  Jornada "Acompanyar en les primeres hores de vida: Una responsabilitat de tots"
Actualitat
Ubicació i contacte
Hospitalització
Bloc D - Planta 2
Sala de parts
Planta - 1
Consultes Externes
Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5
Secretaria
Bloc A - Planta 5
Telèfon
93 553 70 41
Fax.
93 553 70 57
ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05